Buitenleven

Nomo

Maak kennis met ons innovatieve, volledig horizontale Patio: de NOMO. Daarmee geniet u zelfs bij hevige regenval van het ontspannende buitenleven. Een aanbouw, of liever een vrijstaande opstelling? Er is een NOMO voor elke situatie. Kies voor glazen schuifwanden, ingebouwde screens rondom en ledverlichting voor nog meer comfort en gezelligheid. Tijd om te cocoonen!

Lamellendak

Een zonovergoten terras of liever veel schaduw? Kantel de lamellen en wissel af in een handomdraai. Tijdens de warme zomermaanden loopt u geen kans op oververhitting want bij licht gekantelde lamellen kan de lucht immers optimaal circuleren. In de winter gaat u vlot voor de stand die het meeste zonlicht, en dus warmte, binnenlaat. Resultaat: meer lichtinval én een lagere energiefactuur.

Patio

U hebt een tuin of terras? Met een PATiO-overkapping van Harol maakt u er een gezellige ruimte van, mooi beschut tegen zon en regen, en 's avonds verlicht én verwarmd. Wenst u meer comfort? Voorzie uw PATiO dan van licht en verwarming, screens of het zijdelingse wind- en zonnescherm SL400 dat u beschermt tegen wind of felle zon.

Terrasoverkapping

De terrasoverkapping van Harol ideaal om een groot terras (ook horeca) te overdekken. Kies dan voor extra afsluiting met het zijdelingse wind- en zonnescherm SL400. Profiteer tot 's avonds laat van uw terras. Dankzij het verlichtings- en verwarmingssysteem Storelight geniet u nog lang na het vallen van de avond van uw terras.

Duostore

Vrijstaande zonwering met 2 knikarmen (Duostore). De Duostore van Harol is een metalen frame met 2 zonneschermen. Ideaal om een terras van een horecazaak te beschaduwen of om een knus zitplekje te creëren in de tuin.