Depoorter bvba

25 jaar ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij ons geprofileerd als een belangrijke marktspeler in het maken van en plaatsen van ramen, deuren en veranda's in ALU en PVC, het plaatsen van buitenzonweringen, buitenlevensystemen, rolluiken en sectionale poorten.

Sterke punten

  • correcte leveringstermijn

  • goede prijs/kwaliteit verhouding

  • wij bieden behalve een persoonlijke service, een correcte en snelle opvolging van uw dossier

  • eigen atelier

  • eigen plaatsingsdienst

  • vlugge en uitstekende service na verkoop

Kwaliteit op één

Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom verloopt het ganse bedrijfsproces op basis van een zorgvuldig en doordacht kwaliteitshandboek. Onze hoofdleveranciers zijn marktleiders in België nl AluK, alu profielen; HAROL, perfect in zonwering, rolluiken en poorten; Deceuninck, PVC ramen en deuren.

Tevreden klanten

We kunnen honderden referenties voorleggen van met succes uitgevoerde werken, zowel in onderaanneming als voor particulieren. Veel reclame hoeven wij daarover niet te maken. De mond op mond reclame van tevreden klanten is de beste reclame naar de buitenwereld toe.

Contacteer ons

Twijfel niet, en steek voor je volgende project je licht op bij een echte specialist.

Neem vrijblijvend contact op!

Partners
Premies

Dankzij de talrijke premies is de kost vaak veel lager dan men denkt. Voor een overzicht van de premies waarvoor u in aanmerking komt en de begeleiding bij de aanvraag van deze premies, kan je terecht Habito woonwinkel.