Poorten

SP800 Compacto

Beperkte garageoppervlakte? Reken dan op de esthetische SP800 COMPACTO. Dankzij ingenieuze innovaties is er zowel minder zijruimte als inbouwdiepte nodig om deze uiterst duurzame sectionale poort te installeren. Ook handig: de veren zitten netjes weggewerkt, zo doet hij de ruimte meteen groter lijken.

SP900 Sectionaal

Een sectionale garagepoort is een 'klassieke' garagepoort die naar boven openschuift. Bij Harol ontdekt u ongetwijfeld de veilige en functionele garagepoort die u zoekt Daarbovenop heeft u met een sectionale poort meer ruimte, zowel voor als achter uw poort. En natuurlijk zijn onze poorten makkelijk te openen en te sluiten, manueel of elektrisch.

SP900 Thermo

Een garagepoort volledig op maat van uw behoeften? Die vindt u gegarandeerd bij Harol! U kiest tussen diverse hoogtes en breedtes, bovendien is elke poort 100% maatwerk.
Met de SP900 Thermo creëert u een aangenaam klimaat in uw garage. Door een verhoogde u-waarde en verbeterde luchtdichtheid.

SP950 Zijdelings schuivend

U gebruikt uw garagepoort vaak als toegang? Dan is de zijdelings schuivende poort van Harol (SP950) net wat u zoekt. Handig als u thuiskomt met de fiets of om de wagen in en uit te rijden.