Ramen en deuren

Aluminium

Onze ramen en deuren worden met de grootste precisie in onze eigen werkplaats vervaardigd en afgewerkt tot in de kleinste details. De profielen bieden u een 10-jarige waarborg op hechting en verkleuring. U kan kiezen uit een enorm kleurenpallet, mat of glanzend en ook structuurlakken.

PVC

Een gloednieuw innovatief concept voor PVC dat de energie-efficiëntie van ramen en deuren nog verder optimaliseert. Dankzij deze revolutionaire technologie blijft de aangename warmte binnen en worden de overtollige decibels buiten gehouden. Bovendien geniet je met de slanke profielen van méér lichtinval naar binnen en méér zicht naar buiten. Ten slotte heb je de keuze uit een ruim gamma kleuren.

Uitvoeringen

Stijl

Kies een stijl die bij jou past!

Hedendaags
Strak
Klassiek
Pastorie
Retro

Kleuren

Tijdloze kleuren en afwerkingen mogelijk!
De kleur van uw ramen bepaalt het uitzicht van uw woning, voor heel lange tijd.
Wij bieden natuurlijke kleuren die tijdloos zijn en blijven passen bij elke bouwstijl.

Isolatie

Isolatie speelt de dag van vandaag een steeds grotere rol. Naast dak-, muur-, en vloerisolatie moet ook uw buitenschrijnwerk voldoen aan bepaalde eisen. Onze ramen en deuren voldoen aan de strengste normen inzake isolatie. We hebben profielreeksen die een Uf-waarde hebben tot 0.85W/m2K. In combinatie met hoogrendementsbeglazing kunnen we een Uw-waarde halen tot 0.65W/m2K.