Rolluiken

Voorzetrolluiken

Zijn uw ramen nog niet aan vervanging toe? Dan is een voorzetrolluik wellicht dé oplossing. Ook als u nog geen rolluiken heeft geplaatst bij de bouw van uw nieuwe woning: geen nood! Voorzetrolluiken kunnen makkelijk nadien gemonteerd worden, zonder grote kap- en breekwerken.

Inbouwrolluiken

U denkt aan bouwen of verbouwen? Een tip: laat meteen ook inbouwrolluiken installeren. Daarmee verhoogt u immers in één klap uw woon- of werkcomfort. Voor optimale bescherming is er een extra ophefbeveiliging verkrijgbaar.

Opbouwrolluiken

Nieuwe ramen? Het opbouwrolluik is voorgemonteerd op het raamkozijn en wordt als één geheel geplaatst. Opbouwrolluiken zijn buitengewoon winddicht, voor een maximum aan comfort en isolatie. Opbouwrolluiken passen perfect bij zowel houten, pvc als aluminium ramen.

Rolhekken

Dé veilige en decoratieve afsluiting voor uw handelszaak Een rolhek is een opengewerkt rolluik. Ideaal om een ruimte of etalage zorgvuldig af te sluiten én tegelijk voor voldoende doorkijk te zorgen.

Uitvoeringen

Lamellen

Lamellen zorgen voor de juiste uitstraling, extra geborgenheid en isolatie.
Het rolluikblad kan naar keuze met of zonder daglichtsleuven uitgevoerd worden.
Zo bepaalt u zelf de sfeer in de kamer.

Kleuren

Voor de geleiders, kast en onderlat van de Harol rolluiken kunt u kiezen uit een uitgebreid kleurenassortiment.
De lamellen zijn verkrijgbaar in standaard kleuren. U kunt de verschillende kleuren combineren, zodat uw rolluiken naadloos bij uw gevel passen.
Daar betaalt u geen cent extra voor: alle kleuren zijn inbegrepen in de prijs.

Bediening

U kunt natuurlijk kiezen voor een handmatige bediening met lint of stang, maar niets is zo makkelijk, comfortabel en efficiënt als een elektrische motor. Eén druk op de knop, en uw elektrisch rolluik

opent of sluit. Dat gaat snel zonder dat u spierkracht moet gebruiken. Via afstandsbediening, smartphone of tablet: één commando volstaat om onze producten te bedienen.